Ja katsokaahan tuota mittaria tuolla oikealla... Jei, -10kg!

Onhan tämä ollut tuskien taival, tilanne on nyt se, ettei lenkkeily juurikaan enää hyödytä, eli vaihtoehtoina on joko lisätä lenkin pituutta, mutta koska mulla on jo nyt työn ja tuskan takana keretä sinne lenkille ennen aamupalaa, ennenkuin iskee heikotus, niin se ei oikeastaan ole kovin realistinen ajatus. Nyt olen tehnyt lähinnä reisi-pakatreeniä ja keskittynyt ruokavalioon, ja korvannut lenkin lisäämällä hyötyliikunnan määrää. Mielessä kiiltelevät uimahalli ja kuntosali, (meidän kaupungin salille ja halliin pääsee samalla maksulla), tai sitten tuon paikallisen "kansalaisopiston" pilatestunnit. Sillä kaksikymmentä kiloa olisi vielä matkaa.

Täytyy ihan sanoa, että te joilla on yhtä paljon ylipanoa kuin minulla, alkakaa rohkeasti muuttamaan elämäänne. Monesti kuulee pelottelua siitä, ettei muutokset näy kuin vasta pitkien aikojen päästä, mutta jos on tarkka, niin muutokset näkyvät jo ensimmäisen viidon kilon kohdalla, minulta on kymmenen kilon aikana selkä kiinteytynyt ( + selkäkivut vähentyneet), jalat pienentyneet varmasti jonkun 30%, kasvot kaventuneet, vatsanseutu kaventunut.. Lisäksi ihoni voi paremmin ja itsetunto on kasvanut kohisten. :)


Lupasin teille niitä keveitä reseptejä, ja niitä on kyllä tulossa, tässäpä ihan ekana nopea smoothie, eikä ole liian makeaa vaikka ehkä tuo banaani siltä kuulostaa. :)

½ banaani
1 pikari Valio Mansikka-Vanilja (rasvaton) jugurttia (tai muuta rasvatonta jugurttia, Valion jugurteissa ei myöskään ole lisättyä sokeria)
Rasvatonta maitoa
Kaurahiutaleita

Laita banaani ja jugurtti kuppiin, soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Lisää maitoa sen mukaan, millaisen koostumuksen haluat juomaasi. Kun juoma on valmis, ripottele päälle hieman kaurahiutaleita ja juo.

Itse olen käyttänyt tuota, kun on tehnyt jäätelöä mieli (jäätelöhän on tunnetusti sikamaisen rasvaista), tuo on samanlailla pehmoista kuin hieman sula jäätelö. :)

Mutta näillä mallin jatketaan, kiitos kaikille tuesta ja kannustuksesta ihan hirmuisesti. :)