Haasteen loppupuoli menikin meillä sitten kankkulan kaivoon, muutama päivä ennen joulua neiti 2v alkoi yskimään pahaenteisesti...ja niinhän siinä sitten loppujen lopuksi kävi että tytär kuumeili, ja kun tytär parani niin tämä äiti sairasti, ja sairastaa edelleen. Joten meikäläinen heitti kauhan pääasiassa miehelle ja sulkeuduin makuuhuoneeseeni peiton alle, enkä ole sieltä sen jälkeen juurikaan poistunut, mitä nyt aattona oltiin suunnitelmien mukaisesti mieheni siskon luona joulunvietossa. Mutta tuosta reilun kahden viikon jaksosta sain jo paljon vinkkejä ja ideoita, miten saan hieman monipuolistettua ruokavaliotamme, kiitos kun jaksoitte katsella ruokapostauksia.

Tuuletin jo linnunradan puolella, niin tuuletetaan täälläkin, kiitos kokoaikaisen yskimiseni flunssan vuoksi, en ole pakonkaan edessä kyennyt, saati sitten halunnut, poltella tupakkia, joten nyt olen irti, vihdoin ja viimein, hip, hip hurraa! Kiitos ja kumarrus itselleni, tästä on hyvä jatkaa.

Uusi vuosi tulee ja samalla myös uuden vuoden lupaukset. Harrastamiseni on jäänyt täysin muun elämän jalkoihin, joten uuden vuoden lupauksenani lupaan että aina kun tasapainohäiriöni antaa myöten (eli siis ulkona ei ole kovin liukas keli), ulkoilen. Sama se teenkö viiden kilsan lenkin vai käynkö vain kiertämässä tavanomaisen kauppareissuni, kunhan olen ulkona taas enemmän. Paino ei nyt kuitenkaan ole edes joulun aikana noussut ja se on hyvä se, jouluna itseasiassa söin leipälautasellisen ruokaa päivässä, se riitti ja tänään oli jo saatava jotain muuta syötävää.

Ihanan rauhallisia välipäiviä, tää lähtee taas sairastamaan.