Vaihdoin sivupohjaa, alkoi mennä hermot tuohon yli-pirtsakkaan pohjaan ja löysin hieman vuodenaikaan ja mielentilaan sopivamman pohjan täältä:


ruiske.jpg

Nyt on todellinen blaah menossa, ihan oikeasti, huomenna on kai jo PAKKO vääntäytyä edes sinne lenkille. Olen hieman tuolla linnunradan puolella valaissutkin että muutama päivä on mennyt hirveän väsymyksen tahdittamana, kiitos pikkuneitimme. Isompi lapsista onkin sitten Mamman luona joensuussa ollut jo viikon, lomalla. Piti tulla jo huomenna kotiin mutta odottelemme että jos tuo äitini pääsisi hyppäämään samaan kyytiin. Toivottavasti asia ratkeaa pian, mulla on ihan kauhea ikävä Maxia. <3<3<3

En sentään ihan toimeettomana ole ollut, siitä puhuu jo se että paino ei ole noussut ollenkaan, päivittäiset siivousrutiinit (Tänään olikin pyykkipäivä, muutaman kerran sain ravata rappuja ylös alas... :D) ja kaupassa käynti reipasta vauhtia nyt hieman pehmittävät omatuntoni tiukkaakin tiukempaa ääntä. Taitaa olla tämä kympin rajapyykki sellainen, joka kysyy kovaa kanttia, ettei ala "palkitsemaan" itseään laiskottelulla. Ruokavalion suhteen ei sinänsä ole ongelmaa, tulen jo kolmesta näkkileivästä kylläiseksi, kun ennen olisin voinut vetää paketin samantien. Myös annoskoot ovat pienentyneet, leipälautasellinen ruokaa riittää, ennen lautasen koko oli jumboluokkaa. Minä olisin varmaan unelma-asiakas jossain buffet -paikassa, en jaksaisi kyllä syödä koko rahan edestä. :)

Mutta, jos saisin 3-5 kg tiputettua ennen risteilylle lähtöä, niin voisi taas hetken olla itseensä tyytyväinen...saa nähdä. :)

Eli ei mitään uutta, kuhan kirjoittelin. :)