Kameran patteripuutteen takia en nyt kuvia ottanut, kaikki virta pakko saada säästettyä korttikuviin, niitä kun syntyy nyt mukavaa tahtia. Asia on kuitenkin korjattu ja tänään taas saatte kuvan.

Haasteen 5. päivänä meillä syötiin meksikonpataa, jonka höystin pienellä määrällä aurajuustoa ja extratujauksella valkosipulia. (oli muuten älyttömän hyvää!)

Haasteen 6. päivä menikin sitten miehen tekemän ruan parissa, siinä ei nyt haasteesta poiketen ollut mitään uutta, meillä oli miehen veljiä kylässä joten mentiin ihan tutun kaavan mukaan uunimakkaralla.

Eilen, eli haasteen 7. päivänä juhlistettiin itsenäisyyspäivää kasslerpaistilla, lohkoperunoilla, ja kermakastikkeella, hieman mausteilla fiksailin, mutta muuten homma pysyi perinteisenä.

Juurikin näillä minuuteilla onkin sitten valmis lihapata, johon käytin tavoistani poiketen sipulia lohkoina ja marinoitua (tosin huuhdeltua) lihaa, ja kaaliakaan meillä ei normaalisti padoissa käytetä, normi peruskaava on perunaa, porkkanaa, lanttua, laakerinlehtiä, suolaa ja pippuria...niin ja tietty lihaa, maustamatonta. Mutta näin uuteen tyyliin tänään, kuva tulee sitten illemmalla. :)

Edit: Tässäpä sitten sitä kuvaa, hieman myöhässä...

Ei muuten ollut tuo marinoitu liha hyvä tähän, pysymme siis edelleen marinoimattomassa...

2134917.jpg